Kevään majoitus alkaen 85 eur/vrk. Varaa majoitus

Varausehdot

Poikkeavat peruutusehdot COVID-19 pandemiasta johtuen

Alla mainittuja varaus- ja peruutusehtoja sovelletaan varauksiin, joihin pandemia vaikuttaa.

Poikkeavat varaus- ja peruutusehdot ovat voimassa ajan, jona COVID-19 pandemia vaikuttaa matkustamiseen sekä palveluiden kuluttamiseen ja tuottamiseen.

Varaus- ja peruutusehto tulee sovellettavaksi varauksiin, joissa:

 • matkustaminen estyy viranomaismääräyksen johdosta (esim. karanteeni, matkustuskielto tai alueellinen / kansallinen liiketoiminnan määräaikainen kielto).
 • COVID-19 pandemian aikainen sairastuminen, joka estää matkustamisen.
 • pandemiasta johtuvien matkustusrajoitusten aiheuttama saavutettavuuden merkittävä muutos (esim. lento-, juna- tai bussiyhteyden peruuntuminen).

Varauksen maksaminen:

 • varaukset aikavälillä 1.5.2020– 15.12.2021 tulee olla maksettuna viimeistään 7 päivää ennen varauksen alkamisajankohtaa.
 • varaukset joiden saapumispäivä on 16.12.2021 tai myöhempi, sovelletaan normaalia maksuehtoa.

Varauksen siirtäminen:

  • mikäli matka varattuna ajankohtana estyy yllä mainituista syistä, on asiakkaalla oikeus:
    -Siirtää varaus kuluitta uudelle ajankohdalle (uusi ajankohta tulee ilmoittaa viipymättä, viimeistään kahden työpäivän kuluessa muutoksen ilmenemisestä).
   1. -Perua varaus. Mikäli varaus perutaan, palautetaan asiakkaalle varauksen koko arvo vähennettynä toimisto- ja varainsiirto kululla 50€.
   1. -Muuttaa varaus lahjakortiksi, jonka arvo vastaa alkuperäistä varauksen arvoa. Lahjakortti on voimassa yhden vuoden alkuperäisen varauksen alkamispäivästä.


VARAUSEHDOT

VISIT INARI SAFARIS & ACCOMMODATION

Visit Inari Oy on perheyritys, jonka toimintaan kuuluu Visit Inari Safarit, Hotelli Inari ja Lomakylä Inari. Visit Inari Oy noudattaa safari-, kuljetus- ja majoituspalvelujen tilaamisessa, varaamisessa ja tilausten peruuttamisessa seuraavia ehtoja:

VARAUS & MAKSU

Varaukset peritään välittömästi varauspyynnön jälkeen. Varaus on vahvistettu, kun asiakas saa kirjallisen vahvistuksen Visit Inari Oy:ltä ja varaus on maksettu täysimääräisenä.

Laskutettu tilaus tulee olla maksettuna tilillemme eräpäivään mennessä. Kaikki laskuun liittyvät huomautukset on ilmoitettava 7 vuorokauden sisällä laskun päiväyksestä. Lasku maksetaan SEPA-maksuna (IBAN-tilinumero ja pankin BIC-koodi) laskussa olevaa viitenumeroa käyttäen euroissa.

Puhelimitse tai sähköpostilla tehtyjen varausten vahvistamiseksi lähetämme asiakkaille maksulinkin tai pyydämme laskutusosoitteen. Valmismatkoista ja yön yli retkistä toimitetaan 30% ennakkolasku, kun varaus on tehty. Loppulasku on maksettava viimeistään 30 päivää ennen saapumispäivää.

Ajalla 5.6.-31.8. (poislukien tapahtumaviikonloput) majoitusvaraus voidaan maksaa paikan päällä. Mikäli saapuminen on klo 14 jälkeen, maksu tulee suorittaa ennakkoon maksulinkillä myöhäisen saapumisen vahvistamiseksi. Vahvistamattomat varaukset peruutetaan klo 14 jälkeen.

Luottokorteista hyväksymme Master Card ja Visa -kortit. Pidätämme oikeuden varauksen varmistamiseksi soveltaa erilaisia sääntöjä, kuten esimerkiksi varausmaksua tai luottokorttitakuuta.

Maksamatta jättäminen ei ole peruutus. Visit Inari Oy:llä on oikeus perua varaus, mikäli suoritusta ei ole maksettu eräpäivään mennessä.

RAJOITUKSET

Minimi 2 yön majoitus ajalla 16.12.-31.3., ja tapahtumaviikonloppuina.

Tapahtumaviikonloput:

 • Skabmagovat 28.-31.1.2021
 • Inarin Porokuninkuusajot 26.-28.3.2021, päivämäärät voi vielä muuttua

VARAAMINEN INTERNETIN KAUTTA

Asiakas:

Asiakas sitoutuu ostokseen heti kertamaksun tavoin, eikä varauksen tekemiseen liittyviä erillsiä ennakko- ja loppulaskuja ole. Internet varaus maksetaan luottokortilla tai verkkopankissa.

Laskun ja kuitin tulostus:

Asiakas vastaa siitä, että hän saa verkkokauppaostoksestaan tilausvahvistuksen. Varausohjelma lähettää vahvistussähköpostin asiakkaan rekisteröityessä antamaansa sähköpostiosoitteeseen. Aktiviteetti- ja kuljetusvarauksissa asiakas saa noin 1-3 päivän kuluessa uuden varausvahvistuksen, jossa ilmoitetaan tapaamisaika ja -paikka.

Varauksen vahvistus:

Visit Inari Oy ei vastaa epäonnistuneesta varauksesta vaan asiakkaan tulee viipymättä olla yhteydessä myyjään tilanteen korjaamiseksi. Visit Inari Oy ei takaa, että kohde on tässä tilanteessa vielä vapaa. Mikäli tuote ei ole saatavilla rahat palautetaan tai asiakkaalle tarjotaan mahdollisuuksien mukaan toinen tuote.

Mikäli varaus on onnistunut, mutta tuote/palvelu ei ole enää saatavilla, Visit Inari tarjoaa vaihtoehtoisen tuotteen/palvelun tai palauttaa varauksen jo maksetun kokonaissumman.

OIKEUS HINTOJEN MUUTOKSIIN

Visit Inari Oy varaa oikeuden oikaista hintatiedoissa olevat virheet ennen sopimuksen syntymistä. Arvonlisävero on voimassa olevan lainsäädännön mukaan.

PERUUTUKSET

Peruutus katsotaan tapahtuneeksi, kun kirjallinen tieto peruutuksesta saapuu toimistomme aukioloaikoina puhelimitse tai sähköpostitse klo 16 mennessä.

Aktiviteettivarausten peruuttaminen:

 • Peruutus yli 8 vrk ennen varausajankohtaa – perimme 50€ varausmaksun.
 • Peruutus 0-7 vrk ennen varausajankohtaa – perimme 100% varausmaksun.
 • Ajalla 16.12.-5.1. ja tapahtumaviikonloppuina peruutus 0-14 päivää ennen varausajankohtaa – perimme 100% varausmaksun.

Majoitusvarausten ja Pakettimatkojen peruuttaminen:

 • Peruutus yli 31 vrk ennen varausajankohtaa – perimme 50€ varausmaksun.
 • Peruutus 0-30 vrk ennen varausajankohtaa – perimme 100% varausmaksun.
 • Ajalla 16.12.-5.1. ja tapahtumaviikonloppuina peruutus 0-60 vrk ennen varausajankohtaa – perimme 100 % varausmaksun.
 • Ajalla 5.6.-31.8. (pois lukien tapahtumaviikonloput) peruutus tulopäivänä klo 17 jälkeen – perimme 50 eur varausmaksun.

Sairastapauksissa:

Sairastapauksiin sovelletaan samoja peruutusehtoja kuin muihin peruutustapauksiin.

Visit Inari Oy:n oikeus peruuttaa varaus:

Mikäli kyseessä on ylivoimainen este, force majeure, Visit Inari Oy:llä on oikeus peruuttaa varaus. Tällöin asiakkaalla on oikeus saada maksamansa summan kokonaisuudessaan takaisin.

Mikäli laskua ei ole maksettu eräpäivään mennessä, on Visit inari Oy:llä oikeus peruuttaa varaus.

OLESKELU MAJOITUSKOHTEESSAMME

Majoitus on asiakkaan käytettävissä tulopäivästä klo 16 lähtöpäivään klo 11.

Mikäli majoituskohde vaatii normaalista poikkeavan siivouksen, on Visit Inari Oy:llä oikeus periä siivouksesta lisämaksu. Majoittuja/Varaaja on velvollinen korvaamaan irtaimistolle ja huoneelle aiheuttamansa vahingon täysimääräisenä.

Majoituskohdetta ei saa käyttää useampi henkilö kuin mitä varauksessa on ilmoitettu.

Tupakointi on kielletty kaikkien majoituskohteiden sisätiloissa. Mikäli majoituskohteessa on tupakoitu, veloitamme puhdistuskulut min. 300€.

Lemmikkieläimet on sallittuja Lomakylä Inarissa. Lemmikkieläinmaksu on 15€/vrk.

Majoittujalla on velvollisuus lähtiessään tarkistaa, että huoneiston ikkunat ovat suljettuja ja ovet lukittu.

Lomakylä Inarissa veloitamme kadonneesta avaimesta 50€.

VAKUUTUKSET & OMAVASTUU

Vahingon sattuessa Visit Inari Oy:n vakuutukset kattavat asiakkaan hoitokulut.

Omavastuu kelkkavahingolle on enintään 900 € / kelkka.

Visit Inari Oy on vastuussa vahingoista, jotka johtuvat työntekijämme tai alihankkijamme turvallisuuden laiminlyönnistä, tai vioittuneesta välineistöstä. Visit Inari Oy ei ole vastuussa vahingoista, jotka asiakkaan oma matkavakuutus turvaa.

Mikäli asiakkaalla on sairauksia, vammoja tai liikuntarajoitteita pyydämme ilmoittamaan niistä varauksen yhteydessä. Kelkka- ja Husky safareita ei suositella raskaana oleville.

Suosittelemme aina matkavakuutuksen ottamista.

Kelkkasafareilla

Moottorikelkan kuljettajan on oltava vähintään 18-vuotias ja hänellä on oltava voimassa oleva Suomessa ajoon oikeuttava ajokortti. Lapset alle 12v istuvat oppaan kelkan vetämän reen kyydissä.

Moottorikelkkaa ei saa kuljettaa alkoholin- tai huumausaineiden vaikutuksen alaisena.

Valitukset:

Kaikkiin palveluihimme liittyvät huomautukset ja valitukset on osoitettava välittömästi niiden ilmaannuttua suoraan Visit Inari Oy:lle puh. 040 179 6069 tai sales@visitinari.fi.

Jos erimielisyyksiä ei saada ratkaistua osapuolten välisillä neuvotteluilla, kuluttaja voi saattaa asian kuluttajariitalautakunnan ratkaistavaksi (www.kuluttajariita.fi).

Riidat ratkaistaan Rovaniemen käräjäoikeudessa.

Visit Inari Oy pidättää oikeudet muutoksiin.

 

Safari­toimisto

+358 (0)40 179 6069

Inarintie 38
99870 Inari

Hotelli Inari

+358 (0)16 671026

Inarintie 40
99870 Inari

Lomakylä Inari

+358 (0)16 671 108
Inarintie 26
99870 Inari

@ copyright Visit Inari | Web by Davas