Jäämeren kelkkasafari

Ainutlaatuinen tapa kokea Pohjois-Lappi ja Jäämeri!

1. päivä
Lähtö retkelle tapahtuu aamupäivällä. Tänään moottorikelkkailemme Inarista lähelle Norjan rajaa. Matka taittuu erämaissa ja Inarijärvellä oppaamme johdolla. Päivän aikana syömme lounaan tai retkieväät maastossa. Majoittuminen majatalossa. Sauna ja päivällinen.

2. päivä
Aamupala majatalossa. Matkamme jatkuu tänään Jäämerelle asti. Rohkeimmat voivat pulahtaa arktiseen veteen. Lounas ravintolassa tai maastossa riippuen säästä ja ajankohdasta. Palaamme illaksi takaisin majapaikkaamme. Sauna ja päivällinen.

3. päivä
Aamupala majatalossa. Paluumatkamme takaisin Inariin alkaa. Päivällä syömme lounaan tai retkieväät maastossa. Palaamme Inariin iltapäivällä tai alkuillasta.

Retki mahdollinen tammikuun puolivälistä huhtikuun puoliväliin asti.
Kesto noin 3 päivää ja 2 yötä

HUOM. Retki on vaativa, joten osallistujilla tulee olla hyvä kunto.

Retki mahdollinen myös isoille ryhmille.
Retki voidaan aloittaa myös Ivalosta tai Saariselältä ja päättää myös jompaankumpaan kohteeseen.

1790€/hlö sisältäen lentokenttäkuljetukset ja tulo- sekä lähtöyöt 2 hengen saunallisissa superior -huoneissa.
Lisämaksu yhden hengen huoneelle 160€.

 

Lisää tietoa safareistamme

Varausehdot

 

3 pv / 2 yötä

1790 €

alkaen

Lähetä kysely

min. 4 henkilöä

Retken hintaan sisältyvät lentokenttä kuljetukset, oppaan palvelut, moottorikelkka (1 henkilö / kelkka), polttoaineet, vakuutus (omavastuu 800 € / moottorikelkka), varusteet, ruokailut ohjelman mukaisesti, majoittuminen majatalossa (2hh / huone, 2 yötä), sauna, liinavaatteet ja pyyhkeet, tulo ja lähtö yö (2hh / huone, 2 yötä) Aurora Resortin saunallisissa huoneissa, tulo ja lähtö iltana illallinen.