Perheyritys

Visit Inari Oy on inarilainen perheyritys, jonka juuret ulottuvat lähes neljänkymmenen vuoden taakse. 

Tapani Lappalainen tarjosi alkuvuosina 1980-luvun alussa yhdessä isänsä kanssa ryhmille hiihto- ja porosafareita sekä luontolounaita. Oma yritystoiminta alkoi nimellä T:mi Monipalvelu Tapani Lappalainen vuonna 1994. Vuosien varrella yhden miehen yrityksestä on kasvanut koko perheen yhteinen hanke. Osittainen sukupolvenvaihdos toteutettiin vuonna 2015, jolloin omistuspohja laajeni ja vanhimmat pojat, Tommi ja Tuomas, tulivat mukaan. Samalla yrityksen nimi ja yhtiömuoto muuttuivat Visit Inari Oy:ksi.

Nykyään yrityksen toiminnassa ovat mukana Tapani ja vaimo Pirjo, sekä pariskunnan 4 poikaa. Perheenjäsenten lisäksi yritys työllistää 30 muuta matkailualan ammattilaista. Visit Inari tarjoaa ympärivuotiset elämykselliset ohjelmapalvelut sekä majoituspalveluita; Hotelli Inarin 53 huonetta ja huoneistoa ja Lomakylä Inarin 32 lomamökkiä.

”Pääosa työntekijöistämme on paikallisia ja heillä on pitkä kokemuspohja matkailualasta. Tämän lähtökohdan huomioiden voimme tarjota vieraillemme ystävällistä ja laadukasta palvelua. Tuomme ympärivuotisesti aidon arktisen luonnon ja kulttuurin matkailijoiden koettavaksi. Kehitämme jatkuvasti uusia ja monipuolisia tapoja laajentaa asiakkaidemme luontoelämyksiä turvallisesti ja odotukset ylittäen. Rakennamme tulevaisuuttamme yhdessä kokeneen ja sitoutuneen henkilökuntamme kanssa vakaan perheyrityksen lämmöllä ja joustavuudella”, Tapani Lappalainen toteaa.

Tuoreimpana kehityshankkeena toteutuu Hotelli Inarin keittiölaajennus ja aurinkoterassin rakentaminen sekä Lomakylä Inariin rakennettavat Aurora mökit. Aluekehitysrahaston mukana olo mahdollistaa laadukkaan ja asiakastarvetta palvelevan kokonaisuuden rakentamisen.

Safari­toimisto

+358 (0)40 179 6069 Inarintie 38 99870 Inari

Hotelli Inari

Inarintie 40
99870 Inari

Lomakylä Inari

Inarintie 26
99870 Inari

@ copyright Visit Inari | Web by Davas