Vietä rauhallinen loma Inarissa

Inarin puhdas luonto ja väljä ympäristö tarjoavat upean mahdollisuuden turvallisen loman viettoon. Näiden ainutlaatuisten luontokokemusten lisäksi haluamme turvata sekä vieraidemme että työntekijöidemme turvallisuuden useilla erilaisilla toimilla.


Päivitetty 6.4.2022

Ravintola Auroran aukioloajat

Aamiainen 8:00-10:00
Café / Pub 8:00-21:00
Keittiö 14:00-20:30

-Café/Pub ja ravintolasali on auki klo 21 asti
-Koronapassi ei ole käytössä

Vastuuvapauslauseke: Tämän sivun tiedot eivät ole tyhjentäviä. Visit Inari Oy ei ota minkäänlaista nimenomaista tai implisiittistä vastuuta tämän sivun tietojen tai niihin perustuvien yksittäisten päätösten kattavuudesta ja paikkansapitävyydestä.


Päivitetty 3.12.2021

Olemme ottaneet käytäntöön seuraavat toimet koronapandemian hallinnassa:

  • Huolellinen käsihygienia on erityisen tärkeää. Käsidesiä on saatavilla kaikissa asiakastiloissa, kuten hotellin, ravintolan ja safaritoimiston sisäänkäyntien läheisyydessä, vastaanotto- ja baaritiskillä, sekä wc-tiloissa.
  • Pidämme turvavälin (1-2 metriä) muihin asiakkaisiin ja työntekijöihin, sekä huolehdimme sen toteutumisesta.
  • Edellytämme kasvomaskin käyttöä yleisissä tiloissa aina silloin, kun turvavälejä ei voi pitää. Mikäli oma maskisi on unohtunut, saat sen tarvittaessa meiltä.  
  • Hotellin vastaanotossa sekä baarissa on käytössä suojapleksit asiakaspalvelutilanteiden turvaamiseksi.
  • Suosittelemme käyttämään Koronavilkku-sovellusta estääksemme koronaviruksen leviämisen.

Tule vain terveenä

Haluamme turvata kaikkien vieraidemme sekä henkilöstömme terveyden, joten ethän saavu koronaoireisena hotelliin, lomakylään, ohjelmapalveluihin tai ravintolaamme. Työntekijöidemmekään ei ole sallittua tulla oireisena töihin. Lisätietoa koronaoireista löydät täältä.

Yleiset tilat

Yleiset tilat puhdistetaan huolellisesti. Kaikki usein kosketeltavat pinnat (esimerkiksi ovenkahvat, pöytäpinnat, maksupäätteet) sekä saniteettitilat puhdistetaan tehostetusti desinfioivalla puhdistusaineella.

Kuljetukset

Yhteiskuljetuksissa kuljettajan sekä matkustajien edellytetään käyttävän maskia. Käsidesiä ja kasvomaskeja on saatavilla autoissa. Kosketuspinnat puhdistetaan aina kuljetuksien jälkeen desinfioivalla aineella.

Aktiviteetit

Varusteet sekä vuokravälineet desinfioidaan tai pestään jokaisen käyttökerran jälkeen. Turvavälit huomioidaan kaikilla retkillä. Sisätiloissa opas käyttää maskia. Jos ulkona opas ei pysty noudattamaan turvaväliä, hän käyttää maskia. Ryhmäkoot sovelletaan vallitsevan tilanteen mukaisesti.

Pukeutumistiloja on kaksi, joten pukeutuminen voidaan suorittaa tarvittaessa väljästi. Edellytämme maskin käyttöä sisätiloissa, mikäli turvaväliä ei voida pitää.

Safaritoimiston sekä aktiviteettipaikkojen pinnat puhdistetaan säännöllisesti ja tehostetusti.

Ravintola

Ravintolan ja baarin asiakasmäärää on rajoitettu. Turvavälit huomioidaan asiakaspalvelutilanteissa, mikäli turvaväliä ei voida pitää, henkilökunta käyttää kasvomaskia. Pintoja puhdistetaan tehostetusti. Käsidesiä on saatavilla useassa paikassa ja maskeja on saatavilla, jos oma on unohtunut.

Hotelli ja Lomakylä

Hotellihuoneet ja mökit siistitään sekä kylpyhuoneet desinfioidaan huolellisesti THL:n suosituksia noudattaen. Siivouksessa kiinnitetään erityistä huomiota tiheästi kosketeltaviin pintoihin ja kylpyhuoneeseen.

Huomioithan, että päiväsiivous tehdään vain pyydettäessä asiakaskontaktien minimoimiseksi. Ilmoitattehan aamiaisen yhteydessä klo 10 mennessä, mikäli haluatte päiväsiivouksen. 

JOS SINULLE ILMAANTUU KORONAVIRUKSEEN VIITTAAVIA OIREITA KUN OLET VIERAANAMME, pyydämme sinua ilmoittamaan oireistasi välittömästi Visit Inarin henkilökunnalle puhelimitse. Jos lomasi aikana sairastut lievästikin, ota välittömästi yhteyttä terveysviranomaiseen tai vastaanottoon.

Ajankohtaiseen Lapin koronaohjeistukseen pääset tästä linkistä. Inarin kunnan korotiedotteeseen pääset tästä

Huolehditaan yhdessä, että koronapandemia pysyy hallinnassa.

Safari­toimisto

Inarintie 38
99870 Inari

Hotelli Inari

Inarintie 40
99870 Inari

Lomakylä Inari

Inarintie 26
99870 Inari

Korppiojan mökit

Sarviniementie 23
99870 Inari

@ copyright Visit Inari | Web by Davas