Syksyn majoitus alkaen 85 eur/vrk. Varaa majoitus

Tapahtumia Inarissa

Skábmagovat – alkuperäiskansojen elokuvatapahtuma

Skábmagovat (Kaamoksen kuvia) alkuperäiskansojen elokuvafestivaalit järjestetään vuosittain kaamosajan loppuessa tammikuussa Inarissa. Elokuvia esitetään Siidassa, Sajoksessa sekä Siidan lumiteatterissa talvisen taivaan alla. Saamelaiselokuvien rinnalla nähdään myös maiden alkuperäiskansojen elokuvia. Ohjelmisto julkistetaan loppuvuodesta, ja ennakkolippuja aletaan myydä vuodenvaihteessa.

Inarin Porokuninkuusajot

Inarin porokuninkuusajot ajetaan joka kevättalvi Inarijärven jäällä Lomakylä Inarin rannassa. Värikäs ulkoilmatapahtuma sopii kaikenikäisille!

Inarin Uistelukisat

Inarin Uistelukisa järjestetään joka vuosi heinäkuussa. Kilpailualueena on osa Inarijärveä, Inarin kirkonkylästä Kasarin eteläosaan. Kilpailukeskus ja maali sijaitsevat Inarin kirkonkylän kalasatamassa.

Inariviikot

Perinteisiä kyläjuhlia, lastentapahtumia, markkinoita, torihulinaa, konsertteja, teatteria, Ivalo Rock -festarit huippuesiintyjineen sekä tietysti WaterCross-kelkkakisat festareineen. Heinäkuussa järjestettävät Inariviikot ovat suuri kesätapahtumien kokonaisuus. Inariviikkojen ohjelmistosta löytyy tapahtumia kaiken ikäisille ja tapahtumia järjestetään ympäri Inarin kuntaa.

Ijahis Idja – alkuperäiskansojen musiikkifestivaali

Ijahis Idja on alkuperäiskansojen musiikkitapahtuma, joka on järjestetty Inarin kirkonkylällä vuodesta 2004 alkaen. Tapahtuma on ainoa Suomessa järjestettävä musiikkifestivaali joka keskittyy saamelaismusiikkiin. Joka vuosi tapahtumassa vierailee myös muiden alkuperäiskansojen edustajia.

Camera Borealis – luontokuvatapahtuma

Camera Borealis järjestetään marraskuun viimeisenä viikonloppuna. Tapahtuma on täynnä mielenkiintoisia ja upeita esityksiä Suomen parhaimmilta luontokuvaajilta ja alan harrastajilta. Valokuvien teema muuttuu vuosittain.

Safari­toimisto

+358 (0)40 179 6069

Inarintie 38
99870 Inari

Hotelli Inari

+358 (0)16 671026

Inarintie 40
99870 Inari

Lomakylä Inari

+358 (0)16 671 108
Inarintie 26
99870 Inari

@ copyright Visit Inari | Web by Davas