Jäämeren kelkkasafari

Ainutlaatuinen tapa kokea Pohjois-Lappi ja Jäämeri!

1. päivä
Lähtö retkelle tapahtuu aamupäivällä. Tänään moottorikelkkailemme Inarista lähelle Norjan rajaa. Matka taittuu erämaissa ja Inarijärvellä oppaamme johdolla. Päivän aikana syömme lounaan tai retkieväät maastossa. Majoittuminen majatalossa. Sauna ja päivällinen.

2. päivä
Aamupala majatalossa. Matkamme jatkuu tänään Jäämerelle asti. Rohkeimmat voivat pulahtaa arctiseen veteen. Lounas ravintolassa tai maastossa riippuen säästä ja ajankohdasta. Palaamme illaksi takaisin majapaikkaamme. Sauna ja päivällinen.

3. päivä
Aamupala majatalossa. Palaamme takaisin Inariin. Päivällä syömme lounaan tai retkieväät maastossa. Palaamme Inariin iltapäivällä tai alkuillasta.

Retki mahdollinen tammikuun puolivälistä huhtikuun puoliväliin asti

HUOM. Retki on vaativa, joten osallistujilla tulee olla hyvä kunto.

Retki mahdollinen myös isoille ryhmille.
Retki voidaan aloittaa myös Ivalosta tai Saariselältä ja päättää myös jompaankumpaan kohteeseen.

Lisää tieto safareistamme

Varausehdot

 

4 yötä/5pvä

2495€

Alkaen

10:00

4 minimi

Retken hintaan sisältyvät lentokenttä kuljetukset, oppaan palvelut, moottorikelkka (1 henkilö / kelkka), polttoaineet, vakuutus (omavastuu 800 € / moottorikelkka), varusteet, ruokailut ohjelman mukaisesti, majoittuminen majatalossa (2hh / huone, 2 yötä), sauna, liinavaatteet ja pyyhkeet, tulo ja lähtö yö (2hh / huone, 2 yötä) Aurora Resortin saunallisissa huoneissa, tulo ja lähtö iltana illallinen.