Aurora -paketti

Revontulet ovat yksi vaikuttavimmista luonnonilmiöistä ja Inari on täydellinen kohde niiden etsimiseen.

1. päivä

Saapuminen Inariin

Lentokenttäkuljetus Ivalon kentältä Inariin. Majoittuminen Inari Aurora Resortin saunallisiin hotellihuoneisiin. Illalla lähdemme metsästämään revontulia, jolloin taivas on jo pimeä.

Revontulien metsästystä kelkkaillen

Ajelemme moottorikelkoilla pois kylän lähettyviltä ja etsimme avaran paikan, josta on hyvä tarkkailla taivaan liikkeitä. Jos sää sallii ja olemme onnekkaita, näemme revontulten henkeäsalpaavan tanssin. Retken aikana nautimme kuumat juomat ja retkieväät

Kesto 3 t

2. päivä

Tutustu poroihin ja saamenkäsitöihin

Lähde mukaan tutustumaan poroihin ja saamelaiskulttuuriin! Nouto majoituspaikasta, josta lähdemme autokyydillä poronhoitajan kotiin. Tilalla näemme poroja, joita saamme ruokkia ja poronhoitaja kertoo meille mielenkiintoista tietoa poroista ja poron käytöstä ajokkaana. Poroihin tutustumisen jälkeen siirrymme sisätiloihin, jossa tilan emäntä kertoo meille pohjoisen käsitöistä ja esittelee mm. kuinka poronkoipinahat muuntuvat karvakengiksi. Vierailun jälkeen autokuljetus takaisin majoituspaikkaan.

Kesto 2t

Lumikenkäilyä revontulten alla

Illalla taas lähdemme matkaan, tällä kertaa lumikenkäillen. Lumikenkäretkellä otetaan uudenlaista tuntumaa syvässä lumessa vaeltamiseen ja huomataan samalla kuinka tehokas, mutta leppoisa tapa lumikenkäily on talvisessa metsässä liikkumiseen. Kuljemme osin umpihangessa ja osin jo poljetulla jäljellä. Retken aikana nautimme kuumat juomat ja kuuntelemme oppaan kertomuksia Lapin luonnosta.

Kesto 2,5 t

3. päivä

Husky safari

Meidät haetaan aamulla majoituksestamme ja kuljetetaan huskytilalle, jossa innokkaat koirat odottavat meitä ajelulle. Valmistelujen ja koiriin tutustumisen jälkeen huskysafari voi alkaa Inarin talviseen luontoon. Huskyajelun jälkeen opas kertoo hieman enemmän koiristaan ja farmistaan kahvikupposen äärellä. Ohjelman jälkeen kuljetus takaisin Inarin kylään.

Kesto 2,5-3 t

Revontulia etsien autolla

Mikäli sääolosuhteet osuvat kohdilleen takaat parhaat mahdollisuudet nähdä revontulet jättämällä kirkonkylän valot taaksesi. Ajamme autolla Inarista pohjoiseen pysähtyen välillä revontulia etsien. Luonnon hiljaisuus ja tähtien loiste ovat nykyään ainutlaatuinen kokemus monelle matkailijalle.

Kesto 2 t

4. päivä

Lähtöpäivä

Huoneen luovutus ja paluukuljetus Ivalon lentokentälle.

Hinnat 2015 – 2016

  •  825€/hlö 2 hengen saunallisissa superior huoneissa
     1050€/hlö 1 hengen saunallisissa superior huoneissa
    * lapset 4-12 vuotiaat -50% lisävuoteella

 

Lisää tietoa safareistamme

Varausehdot

 

4 pv / 3 yötä

825€

alkaen

Lähetä kysely

2

lentokenttäkuljetukset, 4 yön majoituksen Inari Aurora Resortin 2 hengen huoneissa, sisäänpääsymaksun Siidaan, kolme revontuliohjelmaa, huskysafari, porotilavierailu, talvivarusteet ja ilmainen suksi/lumikenkävuokra yhdeksi päiväksi